Kapcsolatok

2009.07.05. 10:48 | Zajec | Szólj hozzá!

X úr utálta az ébresztőóráját, mégis sajátságos szimbiózisban tengették együtt napjaikat, melyből mindketten hasonló szintű hasznot húztak.
X úr sohasem késett el a munkából, a vekker pedig minden reggel meg lett ajándékozva a fiatalember egy szimpatikus, de őszintétlen mosolyával.
X úr néha próbálta megmagyarázni magának, hogy az ébresztőóra egy tárgy, és mint ilyen, szimpátiánkról, kedvességünkről való biztosítása, mindenféle célt nélkülöz, de valahol, agytekervényei legmélyén, volt egy fura érzése, hogy egy meggondolatlan gesztus, mely felvillantaná valódi érzéseit, azt eredményezné, hogy a vekker felbaszott agyú manitouja, összebeszél egy háztetőcserép manitoujával, mely háztetőcserép a fejére hullhat, és halk "itt van, ez a tiéd, te hálátlan disznó"-val, betöri a koponyáját.

Címkék: agymenés

A bejegyzés trackback címe:

https://zajec.blog.hu/api/trackback/id/tr61227489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása